6 proteccions que potser no coneixes contra la COVID-19

Cada vegada més estès i propagat, el virus de la COVID-19 ja forma part del nostre dia a dia. És per això que comencem el 2021 deixant-vos un seguit de recursos que us ajudaran a protegir-vos del virus i a mantenir els espais ben desinfectats. 

El pack indispensable: les mascaretes i el gel hidroalcohòlic
Cada vegada més normalitzat, l’ús de mascaretes i de gel hidroalcohòlic ens serveixen, no només com a protecció per a nosaltres mateixos, sinó també per a les persones que ens rodegen. 

És important fer un ús correcte de la mascareta, ja que si no es posa adequadament pot augmentar el risc de contagi. Així doncs, és important cobrir nas i boca, mantenir-la neta i canviar-la de manera regular.

Tanmateix, el gel hidroalcohòlic és un líquid antisèptic fet a partir d’alcohol i glicerina que s’encarrega d’eliminar els bacteris i els virus que podem tenir a les mans, sent un producte imprescindible de protecció integral. 

La higiene dental contra la COVID: el CPC

El CPC (cloruro de cetilpiridinio) és un component químic, antisèptic i no corrosiu que posseeixen alguns col·lutoris. Amb el seu efecte antiviral, és capaç de reduir fins a 1000 vegades la capacitat d’infecció de bacteris, virus i fongs, entre aquests el conegut COVID-19. Així que, després de rentar-nos les dents, podem glopejar aquest tipus de col·lutori que ens ajudarà a combatre les possibles restes bacterianes que es queden a la nostra boca.

Altres solucions antisèptiques per a la protecció

  • Microdacyn: En aquest cas, el Microdacyn és un antisèptic destinat a l’ús tòpic, és a dir, a la cura de les ferides. Aquest producte humiteja la ferida, hidratant els teixits i promovent el procés de cicatrització. Cada vegada es promouen més estudis que situen aquest producte dins el rang de protecció de la COVID-19.
  • Desinfectants ambientals: Arran de la importància de mantenir les superfícies desinfectades, han aparegut altres desinfectants tipus spray que afavoreixen la correcta desinfecció de qualsevol espai de treball, de casa, del cotxe o fins i tot de la roba.
  • Tovalloletes desinfectants: Així com el gel, les tovalloletes desinfectants garantitzen, no només la higiene diària de les nostres mans, sinó també la neteja de qualsevol superfície en qüestió de segons. A més, les tovalloletes són molt pràctiques i còmodes per dur-les a sobre quan sortim a l’exterior, poguent-les utilitzar en qualsevol moment del dia i lluitar contra els microbis, virus i bacteris.

La clau de tot és desinfectar totes les superfícies incloses les nostres mans, els productes que utilitzem, els aliments que comprem al supermercat o la roba que ens posem. D’aquesta manera ens assegurarem que no hi ha cabuda pels virus ni pels bacteris!

Recent Posts

Deixa un comentari