En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: MERCÈ BADIA CLAVERA

NIF: 43716652T

Adreça: carrer Prat de la Riba, 91 – 25004 – Lleida – LLEIDA

Telèfon: 973232917

Email: mercebadia@farmactiva.es

 

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Informar degudament dels serveis ofertats per la farmàcia, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.

El present avís legal (d’ara endavant, «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: www.farmaciamercebadia.com

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MERCÈ BADIA CLAVERA  o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MERCÈ BADIA CLAVERA  i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de MERCÈ BADIA CLAVERA, .

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

MERCÈ BADIA CLAVERA  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

MERCÈ BADIA CLAVERA  no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MERCÈ BADIA CLAVERA . La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de MERCÈ BADIA CLAVERA  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.