Beneficis de l’ús d’humidificadors a l’hivern

Un ambient excessivament sec, pot provocar danys a la nostra salut, com per exemple: èczemes i sequedat a la pell, llavis esquinçats i altres problemes cutanis. A l’hivern, l’ambient encara és més sec, per això, una solució ben senzilla pot ajudar-nos a recuperar l’ambient humit que es necessita per viure bé: posar un humidificador a casa.

L’ideal és que la humitat mitjana d’una casa estigui entre el 40% i el 60%. De fet, hi ha estudis que indiquen que, en un ambient de baixa humitat, els virus es poden transmetre més fàcilment. Per tant, tenir un humidificador a casa ens pot ajudar a evitar malalties i contagis i a mantenir la pell més suau i brillant.

Quins són els principals beneficis d’utilitzar humidificadors?

En primer lloc, com hem explicat, l’ús d’un humidificador ajuda a reduir el risc de contraure infeccions, ja que els virus i els bacteris costa més que es transmetin per l’aire humit, així com a mantenir la pell més suau i hidratada, ja que l’aire fred i sec absorbeix la humitat de la pell i causa tota mena de problemes, com ara sequedat, opacitat, descamació, picors, pèrdua de brillantor i envelliment cutani.

Un humidificador pot ajudar a prevenir tots aquests efectes nocius per a la salut i el benestar i ajudar-nos a mantenir un aspecte sa i cuidat. A més, millora la sensació de sequedat als ulls, els llavis… i prevé la descamació de la pell en malalties com l’èczema, la dermatitis atòpica, etc., les quals poden empitjorar greument quan hi ha poca humitat ambiental.

D’altra banda, també és molt recomanable per a persones al·lèrgiques i propenses a patir refredats i a tenir la gola seca i amb picor, ja que l’humidificador fa que els conductes nasals i la gola estiguin més humits i per tant, ajuda a reduir la tos i els esternuts.

Un altre punt a favor d’aquests tipus d’aparells és l’efecte positiu que tenen en persones amb insomni o problemes per agafar el son, ja que un ambient humit afavoreix la comoditat i fa més fàcil la respiració.

I això no és tot! Els humidificadors són aconsellables fins i tot per assegurar el bon estat dels mobles de casa teva i t’ajudaran a estalviar calefacció! Un ambient humit ajuda a preservar la integritat de la fusta, fent que es mantingui en perfecte estat, evita esquerdes a la pintura, parets i quadres, i provoca més sensació d’escalfor que el sec, per això pot contribuir a estalviar calefacció a la teva llar.

Per últim, els humidificadors redueixen l’electricitat estàtica, cosa molt positiva per evitar enrampar-se. Ja t’has decidit a adquirir-ne un? És la solució ideal per millorar el benestar a la teva llar! A més, pots utilitzar-lo durant tot l’any! T’assegurem que notaràs la diferència…

Vine a buscar-lo i explica’ns quins beneficis t’ha aportat als comentaris!

Recent Posts

Deixa un comentari