Com millorar l’Acne Juvenil

Hola,

He preparat en aquest post uns consells útils per millorar l’Acne juvenil, espero que siguin d’utilitat.

Ja sabem que l’Acne Juvenil és un problema molt molest que afecta gran part dels adolescents, per la nostra experiència darrere d’un taulell sabem de primera mà que de vegades pot arribar a ser un procés complicat en l’adolescent, ja que afecta estèticament.

“L’acne es produeix per un augment de la secreció sebàcia, l’obstrucció del porus, inflamació de la pell i proliferació bacteriana.”

Consells per millorar l’Acne Juvenil

Constància, per millorar l’acne és molt important la teva constància, realitzar els tractaments adequadament i diàriament serà determinant, la teva pell millorarà si segueixes bé les teves tracta-ments al llarg del temps.

Neteja escrupolosa diària per evitar que s’acumuli el greix i mantenir allunyats els bacteris no desitjats. En aquest cas mantenir la pell neta en profunditat és alguna cosa que millorarà notablement l’acne, sobretot has d’utilitzar un producte específic per a això. Nosaltres tenim els millors productes, consulta’ns i et recomanarem el més adequat per a tu.

No et toquis les zones amb acne, sabem que és complicat evitar-ho però aquest consell és fonamental perquè l’acne no empitjori. No tocar l’acne evitarà infeccions i possibles cicatrius.

Hidratació i productes específics, utilitza sempre productes específics per no agreujar el problema, en la teva Farmàcia disposes d’una oferta molt variada que cuidarà la teva pell i cobrirà les seves necessitats. És important que si utilitzes maquillatge, també sigui específic per a pells amb Acne.

He preparat aquests consells perquè vegis que si s’aplica adequadament, es notarà una millora en l’aspecte de la pell.

Entre els tractaments que utilitzem habitualment estan el peròxid de benzoïl, exfoliant, antibiòtics tòpics. T’aconsellem sobre el tractament més adequat per al teu tipus de pell i per a l’acne, visita’ns.

Moltes gràcies per llegir-me, et convido a que escriguis un comentari i expliquis la teva experiència.

Fins al proper post!

Mercè

Recommended Posts