Com prevenir la candidiasi vaginal aquest estiu

Hola de nou a tots,

Arriba l’estiu i augmenta el risc de contreure candidiasis. Existeix un alt percentatge de dones que patim aquesta infecció.

En molts casos la candidiasi suposa un problema recurrent i sobretot a l’estiu hem de tenir més precaució per evitar-la, ja que és una època on augmenta el risc de patir-la.

La candidiasi vaginal és una infecció produïda per un fong anomenat Càndida Albicans i que si creix massa, produeix aquesta infecció.

Com saber si pateixes de candidiasi?

Ens adonarem que potser tenim candidiasis perquè comencem a sentir picor en la zona íntima i el nostre flux canvia d’aspecte, sol segregar-se un fluid blanc.

Si tens algun símptoma i creus que pots patir candidiasis no dubtis a consultar-nos, t’assessorarem perquè ho tractis adequadament.

Que fer per prevenir la candidiasi?

*Mantenir la zona genital neta, utilitzant un sabó íntim adequat. És important que no es faci anar qualsevol  gel en aquesta zona, ja que pot perjudicar el teu PH. A la nostra farmàcia disposem dels productes adequats per la teva higiene íntima.

*No realitzis dutxes vaginals, això podria afectar a la teva flora vaginal.

*Mantenir la teva zona íntima seca, evita l’ús de materials tèxtils que augmenten la sudoració.

*Utilitza roba íntima de materials de coto, es un material més natural i transpirable. També a l’hora de les relacions sexuals utilitzar el preservatiu.

*Es recomendable no utilizar peces de roba molt ajustades.

*Prendre prebiòtics i probiòtics específics per aquesta zona, per mantenir la teva flora en perfecte estat.

*A l’hora de banyar-se a la piscina o platja, evita que el banyador o biquini estigui moll durant molt de temps.

*Utilitza complements alimentaris disponibles i específics tant per evitar com per tractar la candidiasi. Aquests complements normalment estan elaborats a base de nabiu vermell.

Esperem que amb aquests consells t’alliberis d’aquesta infecció tan molesta.

Gràcies per llegir-nos.

Recommended Posts

Deixa un comentari