Consells per evitar les molèsties de les cames cansades

Hola de nou,

Ja tenim la primavera damunt, augmenten les temperatures i comencen les molèsties en les cames. Si hi ha una consulta recurrent en la farmàcia quan comença el bon temps és la sensació de cames cansades.

Des de Farmàcia Badia hem creat una llista de consells per ajudar-te a alleujar aquestes molèsties. A més ho sofrim en primera persona, ja que passem moltes hores dempeus durant el dia.

Consells de la teva Farmàcia

* Caminar diàriament, es recomana caminar mínim 30 minuts al dia. Aquesta acció afavorirà la nostra circulació.

* Quan arribem a casa i tinguem molèsties en les cames col·locar-nos en una posició adequada, amb les cames elevades per afavorir la circulació i minimitzar les molèsties.

* Evitar l’ús de talons i utilitzar un calçat el més còmode i adequat possible.

* Mantenir-se en el pes adequat, evitar el sobrepès.

* Beure la quantitat d’aigua recomanada al dia per mantenir una bona hidratació.

* Si treballes dempeus, intenta realitzar flexions de cames cada cert temps, això t’ajudarà a activar la circulació.

* Utilitzar un complement alimentós adequat per tractar aquests símptomes com pot ser el Ginkgo, el Castanyer d’Índies, Rus i una gran varietat que trobaràs en Farmàcia Badia. Consulta’ns i t’ajudarem a triar el complement més adequat per al teu cas.

* Aplicar cada dia cremes formulades per alleujar aquest tipus de molèsties i que en la majoria dels casos aporten a més una agradable sensació de frescor.

* Utilitza mitges terapèutiques per activar la circulació. Avui dia existeixen una gran quantitat de models que s’adapten a les teves necessitats.

* En finalitzar el dia donar-se una dutxa amb aigua freda i realitzar un massatge ascendent, això ajudarà a minimitzar les molèsties i activar la circulació.

Sofreixes de molèsties per cames cansades? Explica’ns la teva experiència o dubtes en els comentaris.

Gràcies per llegir-nos i fins al proper post !

Recommended Posts

Deixa un comentari