Consells per la cura de la vostra pell

Hola a totes,

Després d’un bon estiu, donem la benvinguda a la tardor. La nostra pell ha estat exposada a hores de calor, sol, clor de les piscines…. Segurament heu notat com amb l’arribada de la tardor que la vostra pell us demana que tingueu cura d’ella.

¿Noteu que la vostra pell està més resseca, més tirant i li falta vitalitat?

Hem de cuidar la nostra pell durant tot l’any, especialment a la tardor, per pal·liar els excessos de l’estiu i que no ens passin factura.

He preparat uns consells perquè lluïu una bonica pell i eviteu problemes aquesta tardor.

Consells per la vostra pell:

– Exfoliació, gràcies a l’ús d’un bon exfoliant estem preparant la nostra pell per a la hidratació i a més eliminem impureses i cèl·lules mortes. No cal abusar d’aquesta pràctica, us podem informar sobre quin exfoliant és l’adequat per al vostre tipus de pell i com l’heu d’utilitzar.

-Protecció solar, tenim el mal costum d’utilitzar-la solament a l’estiu. A qualsevol estació de l’any els raigs UV estan presents, encara que no tinguem una exposició tan directa com a l’estiu és molt important seguir protegint la nostra pell. A la meva farmàcia podeu trobar una àmplia gamma de protectors adequats per totes èpoques de l’any.

 -Ús de sèrum Facial, sempre és recomanable l’ús d’un sèrum abans de la crema hidratant habitual, amb aquesta pràctica aconseguim arribar a les capes més profundes de la nostra pell, garantint que hidratem en profunditat. Utilitzeu sèrum facial després de l’estiu i la vostra pell us ho agrairà.

-Cremes hidratants, en aquesta època de l’any és molt important utilitzar una crema hidratant específica per a cada zona del cos, sense oblidar-nos dels peus i les mans.

– Complements alimentaris específics per la pell, en la meva farmàcia disposeu d’una àmplia gamma de complements que ajuden a la salut de la vostra pell, com per exemple Antioxidants i Vitamines, entre d’altres, que eviten l’envelliment de la pell.

«Perquè és tan important cuidar-se per dins com per fora».

-Hidratació, mantenir la hidratació corporal bevent aigua, cal ajudar a la pell a mantenir-se hidratada.

Espero que amb aquests consells lluïu una pell perfecta aquesta tardor, no dubteu a consultar-nos per millorar la vostra pell.

Mercè

Recommended Posts