Cuida i protegeix els teus llavis del fred

Benvinguda amiga,

Arriba el fred i amb ell els nostres llavis sofreixen massa. Es ressequen, apareixen esquerdes i poden arribar a provocar ferides. Si sofreixes els efectes cada any amb l’arribada del fred, no et perdis aquests consells per cuidar i protegir els teus llavis del fred.

Tan els adults com als nens patim les conseqüències dels canvis de temperatura, si a l’estiu cal protegir-los, a l’hivern és quan més han d’estar cuidats. El fred, la humitat i els constants canvis de temperatura en entrar en llocs amb calefacció poden passar-nos factura.

Que fer per cuidar i protegir els teus llavis del fred

– No et llepis els llavis, moltes vegades tenim aquest costum, i no ens fa cap favor. Sobretot els nens solen tenir aquesta zona molt humida. Tenir els llavis mullats i freds pot fer que se’ns esquerdin. Intenta no portar a terme aquest mal costum.

Hidrata la zona, tria un bon producte hidratant, mantenir aquesta hidratació evita que s’assequin i es puguin produir esquerdes.

Disposem d’una àmplia línia de productes per mantenir els teus llavis hidratats. Et recomanarem el bàlsam labial que més s’adapti a les teves necessitats.

-Si utilitzes barres de llavis, assegura’t que sigui hidratant, no utilitzis qualsevol producte.

Evita eliminar les pells mortes, moltes vegades fins que no arrenquem aquestes petites pells no parem, això és molt perjudicial per als llavis, ja que podem produir ferides.

-Cuida els teus llavis abans de dormir, és un gest que els nostres llavis agrairan. Pots deixar un bàlsam labial hidratant en la teva tauleta de nit i així serà més fàcil tenir aquest costum.

-Si tendeixes al fet que apareguin herpes labials no dubtis a consultar-nos, disposem de productes específics per tractar-ho i cuidar la zona.

Estem per cuidar-te!

Recommended Posts