Descobreix les diferents maneres per inactivar el coronavirus

El mètode principal i recomanat per ajudar-nos en la lluita contra el coronavirus, com ja saps, és el sabó. Però a més a més, existeixen altres productes que ens poden ajudar a netejar i desinfectar els nostres objectes personals i la nostra llar. En l’article d’avui hem recopilat alguns dels dubtes més freqüents. No t’ho perdis!

Els gels sense sabó també inactiven el virus?

Tots hem sentit a parlar que el sabó és tant efectiu perquè dissol la doble capa lipídica que recobreix el coronavirus. Ara bé, què succeeix amb els sabons syndet? Moltes vegades elsa nomanem també “gels sense sabó” i aquesta denominació és la responsable dels dubtes. Cal aclarir que sí, aquesta mena de sabons també inactiven el virus, i de fet són els més recomanats pels dermatòlegs. El pH d’aquests sabons és més baix i més semblant al de la pell, per la qual cosa netegen i respecten els nivells lipídics de la pell.

L’alcohol i l’aigua oxigenada també serveixen

Són productes que també ens poden ajudar a frenar el contagi per COVID-19, sempre i quant l’alcohol tingui una graduació superior al 62% i, l’aigua oxigenada, en concentracions superiors al 0,5%.

Tot i així, des de la nostra farmàcia us recordem que són productes que han de reservar-se per l’ús sanitari. A més, s’ha de tenir en compte que són més agressius amb la pell i, per norma general, més cars que el sabó.

El llegiu, ideal per desinfectar la casa

A l’hora de netejar el terra de casa, el que primer s’ha de fer és netejar-lo i, posteriorment, desinfectar-lo amb una solució amb sabó o llegiu. En el cas d’utilitzar llegiu, recorda que sempre has de diluïr-lo en aigua freda i sense mesclar amb altres tipus de productes, ja que poden ser perjudicials per a la nostra salut.

No oblidis cumplir amb totes les recomanacions sanitàries i sortir de casa només per motius imprescindibles. Ja queda menys!

Recent Posts
Comments
  • download
    Responder

    Very neat article post. Much thanks again. Awesome. Stesha Henri Rand

Deixa un comentari