Digues adéu a les cames cansades!

Amb l’arribada de l’estiu, moltes persones sentim les cames cansades, pesades en intentar moure-les, caminar o simplement estant dempeus. Acostuma a ser un dolor poc localitzat i no excessivament intens, la qual cosa acaba afectant a la qualitat de vida de les persones que ho pateixen.

 

Quin és el seu origen?

Un dels motius principals de la pesadesa de cames és la insuficiència venosa, que provoca que les venes de les cames presentin certa dificultat a l’hora de facilitar el pas del flux sanguini i enviar la sang de tornada des de les cames al cor d’una manera eficient. Es facilita així l’acumulació de líquids o sang en les zones inferiors de les cames, provocant la sensació de cames pesades, o bé provocant la inflor de cames i l’aparició de les temudes varius o aranyes vasculars.

Mentre les dones tenen un risc major de sofrir Insuficiència venosa a causa de la implicació directa d’hormones, els homes també poden patir-la. Els símptomes augmenten amb l’edat, ja que les venes van perdent elasticitat i no es contreuen tan fàcilment quan ens fem grans.

Alguns factors de risc d’insuficiència venosa són comunes per als dos gèneres i són, per exemple, els canvis hormonals, l’edat i la genètica, uns hàbits de vida poc saludables com el sedentarisme, no seguir una dieta variada i equilibrada i el tabac.

 

A l’estiu, aquesta patologia s’incrementa!

Les altes temperatures afavoreixen a la dilatació venosa, provocant que el retorn venós es vegi afectat i en conseqüència generant la sensació de pesadesa a les cames. És per això que vull recomanar-te personalment el producte FisioVen dels laboratoris Aboca, un producte basat en substàncies naturals que, conjuntament amb un bons hàbits de salut, fa molt més eficaç la prevenció dels problemes circulatoris, a més d’alleujar els seus síntomes.

Recorda que per combatre totalment aquest tipus de patologies has d’apostar per uns hàbits de vida saludable i ser constant en el tractament. Consulta’ns a la farmàcia qualsevol dubte que tinguis!

Recommended Posts

Deixa un comentari