És important tindre cura dels nostres peus

Hola de nous companys,

Els peus són una part important del nostre cos i també és necessari que els hi dediquem una mica del nostre temps en la seva cura.

És la part que durant la nostra vida quotidiana suporten, caminar i alteracions, que no els hi donem importància però que fan que apareguin les conseqüències com ara, suor excessiva, sequedat, clivelles en els talons….

¿Sabeu com s’han de cuidar?

Doncs, la higiene diària és la part més important, netejar-los i eixugar-los correctament. Si no es fa bé poden aparèixer els fongs de la humitat.

El següent pas és la hidratació, en els talons. A les persones amb excés de suor, els aconsello que no es posin hidratant per tal que no s’obstrueixi els porus de la pell i augmenti la mala olor.

Les ungles s’han de tallar rectes i quadrades per evitar que es clavin a la pell.

Les sabates el millor és que siguin flexibles.

Fer massatges als peus, una teràpia de relaxament. El massatge estimula la circulació i la funcionalitat de diversos òrgans del cos, arribant inclòs a alleugerar els possibles mals de cap, tensió acumulada…

Nosaltres tenim tota una àmplia gamma de productes específics per la cura dels peus, des de desodorants fins a hidratants perquè pugueu lluir uns bonics peus.

Fins aquí el post d’avui, espero que us hagi estat interessant.

Bon estiu!

Mercè

Recommended Posts