Estàs cansada de la cel·lulitis?

El bon temps està gairebé a tocar, hem de fer el canvi d’armari i els vestits i les faldilles són tot un must aquesta temporada. És inevitable: amb l’arribada de la primavera, la preocupació per la cel·lulitis va en augment.

Molt probablement ja has provat molts trucs «casolans» per desfer-te de la cel·lulitis: beure molta aigua, realitzar més exercici… però la cel·lulitis segueix estant allà, facis el que facis. Sou moltes les que arribeu a la farmàcia preguntant per cremes que realment funcionin per combatre la cel·lulitis, i és per aquest motiu que avui us vull parlar sobre elles.

Cremes anticel·lulítiques

El teixit adipós que conforma la cel·lulitis és igual a qualsevol altre teixit gras de la resta del cos. El que ocorre és que la pell de les zones on sol localitzar-se la cel·lulitis és més fina. L’aspecte irregular i desagradable de la pell de taronja es deu a l’acumulació de les cèl·lules grasses, adipòcits, sota el teixit connectiu de l’hipoderma.

Actualment trobem moltes marques a la farmàcia que ofereixen aquestes cremes anticel·lulítiques, les quals milloren l’aparença de la nostra pell, invisibilitzant l’aspecte de la cel·lulitis.

La meva recomanació personal són les anticel·lulítiques dels laboratoris Elancyl per a cel·lulitis de tipus rebel. Gràcies a la seva formulació permet millorar visiblement l’estat de la cel·lulitis en només set dies. A més, compten amb pigments reflectors que aconsegueixen que la nostra pell sembli més llisa fins i tot després de la primera aplicació.

Un dels factors que més m’agrada a l’hora de recomanar Elancyl són les instruccions gràfiques que es troben dins de l’embalatge, ja que garanteixen la correcta aplicació si seguim els seus passos. Tot s’ha de dir, l’aplicació seguint les instruccions no és ràpida, però hem de garantir que la crema penetra correctament a les capes de la pell. La seva aplicació s’ha de realitzar just després de sortir de la dutxa i realitzant els massatges que hem comentat de les instruccions.

L’esport i una dieta saludable són els millors complements

Recorda que per combatre la cel·lulitis has de tenir un estil de vida saludable. Per aconseguir-lo, has de fer que l’esport formi part del teu dia a dia, incorporant-lo a poc a poc. També has de cuidar la teva alimentació, garantir el consum de verdures i fruites així com un bon nivell de fibra.

Si tens més dubtes sobre les cremes anticel·lulítiques, no dubtis en apropar-te a la farmàcia i preguntar-nos. T’ajudarem en tot el que faci falta!

 

Recommended Posts

Deixa un comentari