Et preocupa la caiguda del cabell?

A l’igual que la pell es renova, amb el cabell succeeix el mateix. Aquest procés de renovació natural comporta que el cabell caigui, sobretot en períodes de l’any com la primavera o la tardor. També, hi ha altres factors que poden incidir de forma negativa en aquest procés i fer que el fol·licle envelleixi prematurament, perdent més massa capil·lar de la normal: estrès, dieta deficient, tabaquisme, mala absorció de vitamines…

Quan això succeeix, el col·lagen que envolta l’arrel del cabell es torna rígid i impedeix l’aportació de nutrients i d’oxigen, per la qual cosa el cabell creix feble i fi, es trenca amb facilitat i finalment cau.

En primer lloc és clau identificar si algun dels factors citats anteriorment podria estar repercutint en la nostra salut capil·lar, i prendre les mesures necessàries.

Si el problema continua, cal comptar amb un tractament que ens ajudi a prevenir aquesta pèrdua i millorar l’estat del nostre cabell. En aquest moment existeix una gran quantitat de productes i formats que s’adapten segons les necessitats.

 

Ritual a la quinina

La nostra recomanació per a tots aquells que esteu preocupats per la caiguda del cabell i voleu guanyar densitat i volum és la línia de quinina dels Laboratoris Klorane. En  especial, volem destacar els que per nosaltres són els dos productes estrella:

  • KERATINcaps: Complement alimentós que aporta força i vitalitat al cabell i a les ungles, gràcies a una nova fórmula completa a base d’extracte de quinina, vitamines B, zinc, seleni i queratina per a aportar els micronutrients essencials per al creixement del cabell i les ungles fortes i saludables.
  • Sèrum pel tractament de la caiguda crònica: Complex amb tres actius que combina la força única d’actius vegetals estimulants perquè els cabells creixin més nombrosos, gruixuts i forts. Aquest sèrum tonificant associa 3 principis actius estimulants, Quinina + Cafeïna + Arginina, que combaten la caiguda crònica i afavoreixen el creixement, la densitat i la resistència del cabell.

 

Ara que ja ha arribat la tardor i la caiguda del cabell comença a ser un problema més comú, trobaràs aquests productes a un preu increïble a la nostra farmàcia. Consulta’ns!

Recommended Posts

Deixa un comentari