Et preocupa la teva salut capil·lar?

Benvinguts altre cop al nostre blog!

Molts de vosaltres acudiu a la farmàcia preguntant-nos sobre la caiguda del cabell. És una preocupació generalitzada que pren més notorietat a la tardor, tot i que els problemes de salut capil·lar són constants durant tot l’any.

Hem de tenir clar que durant la tardor el nostre cuir cabellut realitza una renovació capil·lar. I això què vol dir? Que certa caiguda del cabell és normal al nostre organisme.

A causa dels excessos de l’estiu, el nostre cabell segurament no estarà passant pel seu millor moment: el sol, el clor, l’aigua del mar… van afeblint el nostre cuir cabellut. És per això que el nostre organisme inicia el procés de renovació capil·lar: simplement es produeix una major caiguda del cabell entre aproximadament tres i sis mesos perquè es pugui substituir per cabell sa.

És per això que no hem d’alertar-nos en excés si durant la tardor observem una major caiguda del nostre cabell. Ara bé, has de parar atenció a la teva salut capil·lar si:

● Sofreixes d’estrès i/o ansietat.

● Pateixes canvis hormonals bruscs.

● Comences a observar zones perfectament delimitades (i normalment en forma circular) sense pèl.

 

Des de farmàcia Mercè Badia us recomanem:

● La base imprescindible de tot el teu organisme: manté una alimentació sana i equilibrada, rica en verdures, fruites, peixos, llegums, carn i oli d’oliva.

● Utilitza productes que frenin la caiguda del cabell: xampús, locions… pregunta a la nostra farmàcia i t’aconsellarem el producte que millor va amb el teu estil de vida.

● Realitza exercici físic, ja que allibera endorfines, disminueix l’estrès i l’ansietat. Si segueixes sofrint d’estrès, pots fer ús de plantes medicinals tals com la valeriana.

● Pentina’t el cabell de forma suau, sense estirades. Evita fer-te cues, ja que en estrènyer el cabell augmenta el risc que es trenqui.

No dubtis en apropar-te a la farmàcia si necessites més informació.

Gràcies per llegir-nos i fins aviat!

Recommended Posts

Deixa un comentari