¿Et sents cansat, estressat o apàtic?

Et sents més cansat que de costum? Si estàs passant per una època de cansament físic i no tens ganes de res, segurament necessitis una ajuda per tornar a recuperar el teu nivell d’activitat habitual. 

Posa ordre a la teva vida! 

Si segueixes aquests consells pràctics segur que notaràs la millora:

  • Procurar fer una alimentació sana i variada, respectant en la mesura del possible els horaris dels àpats.
  • Portar uns horaris fixos per anar a dormir i aixecar-nos i respectar un mínim d’hores de son.
  • Realitzar activitat física regular, prioritàriament a l’aire lliure i durant les hores del dia. L’activitat física moderada com caminar una hora al dia suposarà un saludable major cansament físic el que millorarà la conciliació de la son.
  • L’exposició a la llum del sol reduirà la presència de melatonina i augmentarà la serotonina, de manera que la sensació de cansament durant el dia serà menor.
  • Una activitat intel·lectual que ens motivi i estimuli. Fer tasques senzilles com els passatemps o també la lectura que estimulen el coneixement i eviten les idees negatives que acompanyen el sentiment de tristesa propi de la malenconia tardor.
  • Regular progressivament els horaris i activitats per a normalitzar i adequar-los a les jornades laborals o acadèmiques.

Vitamines per al cansament

D’altra banda, les vitamines per al cansament o la fatiga són un clàssic. Moltes vitamines estan involucrades en reaccions bioquímiques relacionades amb l’obtenció d’energia, de manera que si hi ha manca d’una o diverses vitamines és lògic que es noti un canvi en el nostre rendiment. 

Quan l’alimentació no aporta les vitamines necessàries per a la nostra activitat podem recórrer a un suplement de vitamines per al cansament com per exemple, la gamma de productes de Pharmaton. Hi multivitamínics que aporten el 100% de la quantitat de vitamines que necessitem en un dia per complementar en forma general les necessitats del cos fins que adaptem la nostra dieta a les necessitats actuals. Altres multivitamínics s’enfoquen en necessitats específiques: per exemple, les vitamines B són fonamentals per al treball neuronal, de manera que algunes fórmules de vitamines pel cansament causat per l’estudi aporten dosis altes del complex B. 

També podem comptar amb la varietat de productes Astenolit,  que funciona com a complement alimentari especialment creat per disminuir els estats de cansament i fatiga.

Els seus principis actius ajuden a reactivar el metabolisme i a equilibrar els sistemes nerviós i immunitari. La seva aportació de vitamines i aminoàcids et donarà l’empenta que necessites per superar la manca d’energia i motivació o, fins i tot, els períodes d’estrès i convalescència.

Si et sents esgotat i creus que ni el teu cos ni la teva ment poden donar més de si, aquests productes es convertiran en els teus millors aliats per recuperar el timó de la teva vida en plenitud.

Recent Posts

Deixa un comentari