Ets fumador i no saps com deixar-ho?

Com probablement ja sàpigues, el tabaquisme és una de les principals causes de mort a Espanya. A més, fumar provoca greus i irreversibles patologies cardiovasculars, pulmonars i cancerígenes: no es tracta d’un hàbit o un vici, sinó d’una addicció i s’ha de tractar com a tal.

Quins són els beneficis de deixar de fumar?

La recuperació de la salut en deixar de fumar és un dels aspectes que més hem de tenir present si volem deixar de fumar, i és que el nostre organisme nota els beneficis que es produeixen immediatament, uns altres a mitjà termini, i uns altres a llarg termini.

Perquè et facis una idea, al cap de 20 minuts de deixar de fumar, la pressió arterial i el pols es fan normals, així com la temperatura corporal. A les 8 hores, el nivell de monòxid de carboni en la sang disminueix. A les 24 hores, disminueix el risc d’un esdeveniment cardíac. Al cap de 48 hores, es regeneren els sentits de l’olfacte i el gust.

A mitjà termini, trobem com després d’un any de després de fumar, el risc de cardiopatia coronària és la meitat en comparació amb algú que encara consumeix tabac. Per últim, i al cap de cinc anys, el risc de patir càncer de boca, gola, esòfag i bufeta disminueix a la meitat.

Al cap de 10 anys, el risc de morir per càncer de pulmó disminueix a la meitat d’aquelles persones que encara fumen.

I, per descomptat, un benefici molt important i poc nomenat és deixar de ser dependent d’una droga que produeix una elevada dependència física, que és la nicotina.

Deixa de fumar amb AROMASTOP, de Pranârom

Et presentem la gamma Aromastop, composada per olis essencials que actuen sobre els diferents síntomes de l’abstinència i ajuden a combatre la dependència.

Recorda que el tabaquisme és una malaltia crònica addictiva, i que, en la història natural d’aquesta malaltia, el normal és presentar recaigudes en deixar de fumar. Per això et volem ajudar, posar-nos en acció i intentar-ho per aconseguir que allunyis aquest hàbit de la teva vida per sempre. Aquestes són les nostres recomanacions, naturals i efectives:

  • AROMASTOP Càpsules Forte ofereixen un acompanyament global i natural per a ajudar-te a superar certs canvis en els teus hàbits quotidians. Gràcies a una sinergia innovadora i patentada d’olis essencials, les càpsules proporcionen un equilibri emocional i un efecte calmant per a seguir endavant, ajudant a mantenir un equilibri glucèmic normal i evitar les ganes de fumar entre hores.
  • AROMASTOP Xiclets aporten una acció eficaç i immediata gràcies a un format de xiclet inèdit de nova generació, altament dosat amb olis essencials. Porta-ho sempre amb tu des del moment que sentis la necessitat, per a seguir endavant naturalment.
  • Tenen un sabor agradable, no porten sucres ni aporta una sensació picant a la boca.
  • AROMASTOP Esprai instantani aporta una acció eficaç i immediata gràcies a una sinergia d’olis essencials ecològics. Solució per a polvorització bucal, amb un sabor agradable i durada prolongada.

Si estàs pensant en deixar de fumar, vine a la nostra farmàcia i t’informarem sense cap compromís. Estem aquí per ajudar-te i fer del teu 2020 un any ben saludable i sense fums.

Recommended Posts

Deixa un comentari