Evita que els polls arribin a casa!

Ara que ja és primavera, que el bon temps sembla que arriba per quedar-se i que s’apropen les colònies dels petits de casa hi ha una preocupació comuna a la ment de tots els pares: els temuts polls. És un temor fonamentat, ja que els petits ho passen malament de la mateixa manera que ho passem els pares i es torna una situació molt incòmode per a tota la família.

 

Per aquest motiu, avui us donaré alguns consells per evitar la infestació de polls i evitar, així, passar-ho tan malament per culpa dels polls. Atents!

  • Fes de la revisió del cap, un ritual més: El primer pas és vigilar constantment el cap del nostre fill o filla, sigui època de polls o no. És per això que contra més aviat afegim aquest hàbit a les nostres vides, més aviat podrem detectar qualsevol poll i evitar la seva reproducció. Amb un minut al dia et serà suficient per comprovar si hi ha alguna cosa que ens faci sospitar de nous habitants.
  • Afegeix la llemenera a la revisió del cap quan sàpigues d’algun brot a l’escola o a les classes d’extraescolars dels teus fills. A més, el fet de realitzar-ho de manera automàtica i no només quan els nostres fills ja tinguin polls farà que els nostres fills deixin d’associar a la llemenera amb experiències tan negatives.
  • Utilitza repel·lents i protectors: si has confirmat que el teu fill o filla no tenen polls però ets coneixedor/a que a l’escola sí, és l’hora d’utilitzar repel·lents i protectors per evitar que els polls arribin als seus caps. Consulta’ns!
  • No utilitzis productes per acabar amb els polls si no has detectat cap al cap dels teus fills. No només pot ser que estiguis danyant la pell del teu fill; a més, és possible que estiguem generant resistències que només faran que dificultar el procés quan sí que hi hagi.

 

A la nostra farmàcia trobaràs una àmplia gamma de productes per protegir a tota la teva família dels polls, a més a més de productes específics per acabar amb ells quan ja es troben entre vosaltres. Deixa la vergonya fora de la farmàcia i consulta’ns, estem aquí per ajudar-te!

Recommended Posts

Deixa un comentari