Gràcies per seguir amb nosaltres un any més!

Bon any nou a tothom, amics!

Comença un any nou ple d’il·lusió, vitalitat, i esperem que amb molta salut!

Des de Farmàcia Badia volem aprofitar per donar-vos les gràcies un any més a tots els que dia rere dia confieu en la nostra farmàcia i en tot el nostre equip per ajudar-vos a tenir una vida més feliç i amb menys molèsties.

A la farmàcia s’acostuma a anar quan es té algun problema o es requereix algun medicament, però molts de vosaltres ja us passeu per la farmàcia només a saludar o a explicar-nos si us ha funcionat l’últim medicament que us vàreu emportar per les vostres molèsties. La nostra vocació com a professionals en l’àmbit de la salut ens permet seguir un any més al costat de tots vosaltres, oferint-vos els millors consells farmacèutics i un espai de salut on el vostre benestar serà sempre la primera prioritat.

És per això que aprofitem el primer post de l’any 2019 per donar-vos les GRÀCIES a tots i cadascun de vosaltres: sou el motor que permet que seguim endavant amb la nostra feina i el nostre amor per tots vosaltres.

Per últim, recordeu que a través de les nostres xarxes socials podreu trobar totes les novetats de la farmàcia així com les últimes ofertes i promocions. A més, podeu contactar-nos a través d’elles per suggerir-nos quins temes us agradaria que tractéssim en els nostres articles, com també les vostres preocupacions i les vostres inquietuds.

Gràcies i que tingueu un 2019 molt saludable!

Recent Posts

Deixa un comentari