Imprescindibles en la teva farmaciola per les vacances de Setmana Santa

Benvinguts amics al nostre bloc,

Ja queda molt poc per a les vacances de Setmana Santa!

Si ets dels afortunats que pots gaudir d’aquests dies viatjant no et perdis els consells que et preparem en aquest post.

Sempre és important preparar una farmaciola per als viatges, sobretot si viatgem amb nens, és alguna cosa imprescindible.

Què és el més important que ha de tenir una farmaciola de viatge?

És important tenir-ho preparat però el més important és no haver d’utilitzar-ho

Hem escrit uns consells perquè no se t’oblidi res i gaudeixis dels teus dies.

Imprescindibles en la teva farmaciola de Vacances de Setmana Santa

*Tiretes i apòsits, és important tenir sempre a mà per poder actuar davant un tall o una rascada.

Hi ha infinitat de tipus de tiretes però sempre recomanem comprar una caixa d’assortit variat per tenir a mans diferents mides.

Els apòsits segona pell per rascades, ferides i cremades també són una bona opció i ofereixen alleujament a l’instant.

* Antisèptic com la Cristalmina o Betadine per poder netejar petites ferides, existeixen formats petits que ocupen poc espai i són perfectes per viatjar.

*Arnidol, la barreta màgica que sempre ha d’estar present si viatges amb nens, eficaços davant qualsevol cop, calmen a l’instant, refresquen i alleugen el dolor. També són un gran remei per a adults.

*Crema de protecció solar, ja comença el bon temps i és un imprescindible en els viatges, pregunta en Farmàcia Badia la més adequada per a tota la família.

*Pastilles pel mareig en el cas que siguis dels que es maregen, existeixen opcions totalment eficaces per a adults i nens com la Biodramina.

No se’ns pot oblidar la nostra medicació habitual, recorda preparar la quantitat suficient i afegir per a algun dia més.

*Termòmetre sobretot si viatgem amb nens.

*Analgèsics i antipirètics per evitar que un dolor o la febre ens fastiguegi el viatge. Ibuprofè i paracetamol són les opcions que més s’utilitzen.

A més de tot això no t’oblidis de preparar la documentació sanitària adequada, si el teu viatge és per Europa, prepara la teva targeta sanitària europea.

Ara ja solament queda gaudir d’aquests dies.

Viatges en Setmana Santa? Si et falta qualsevol dels imprescindibles anomenats anteriorment vine a la nostra farmàcia i t’assessorament encantades.

Moltes gràcies per llegir-nos, t’esperem en el proper post!

Recommended Posts