Infeccions estiuenques, com evitar-les

Avui us parlarem de les infeccions més comunes que es poden tenir en aquesta època de l’any.

La infecció d’orina o cistitis, que encara que es pugui sofrir durant tot l’any, a l’estiu és més fàcil de patir per la humitat dels banys continus a la platja o en la piscina.

Es pot evitar bevent com a mínim un litre d’aigua de mineralització feble i canviant-se la roba humida després del bany.

La gastroenteritis, es produeix per una intoxicació alimentària a causa de les altes temperatures per virus o bacteris. Pot manifestar-se amb vòmits i diarrea i produir deshidratació sobretot en nens i en avis.

Una manera de prevenir la gastroenteritis és extremar la higiene dels aliments a temperatura ambient  i de la cuina. També no beure aigua de fonts estancades.

Els fongs, apareixen en els peus i en les ungles. Es transmet pels sòls de banys i dutxes públiques.Caminar per la piscina o dutxes amb xancles és una prevenció.

L’otitis, una de les maneres que es produeixi pot ser per estar submergits en l’aigua durant molt temps.

El millor remei per evitar-la és posar-se uns taps auditius per evitar l’entrada de l’aigua en l’oïda.

El nostre cos amb les altes temperatures està exposat a infeccions, nosaltres us hem nomenat algunes d’elles i us hem aconsellat per evitar-les, ara solament ens queda desitjar-vos que gaudiu de l’estiu.

Recent Posts