Pell acneica i la seva protecció solar

Hola de nou,

Ja és l’hora de protegir-se del sol, avui el post anirà sobre un tipus de pell que necessita tindre una especial atenció, la pell acneica.

Per les pells grasses i amb acne aquestes temperatures els hi són afavorides, la calor redueix l’activitat de bacteris causants d’infeccions i els raigs ultraviolats tenen un efecte antiinflamatori.

Les cremes o gels solars s’han d’escollir segons el tipus de pell que tinguem, per aquest tipus de pell, haurem d’escollir un protector solar mate, no grassa i amb una textura lleugera, que ajudi a mantenir els problemes derivats de l’acne a ratlla.

Si no s’utilitza protecció solar en una pell amb acne, el que comportarà serà unes indesitjables taques o cicatrius.

¿Quin factor de protecció necessita una pell acneica?

Be, doncs, en ser una pell delicada, el factor de protecció ha de ser mínim de 30, tot i que depèn del fototipus de pell que es tingui.

Com més alta sigui la protecció millor per la nostra pell.

Recordeu de fer una neteja facial cada dia per eliminar qualsevol resta de maquillatge, crema, etc..per tal que els porus de la pell respirin.

Fins aquí el post d’avui, si teniu qualsevol dubte sobre el factor de protecció que necessiteu, podeu visitar-nos i us atendrem amb molt de gust.

¡Gaudiu del sol amb precaució!

Recommended Posts

Deixa un comentari