Perdre pes després de les festes de Nadal

És normal abusar de les coses bones (i que engreixen) durant el Nadal: xocolata, torrons, coques, polvorons, etc. Si després d’aquests dies de vacances la balança us diu que heu augmentat una mica de pes, no us preocupeu! En aquest post veurem alguns consells que podeu seguir per recuperar la bona forma i millorar els vostres hàbits saludables.

Sovint no és necessari seguir cap mena de dieta estricta després de Nadal per recuperar el pes anterior a les vacances, simplement amb el retorn als bons hàbits aconseguirem eliminar els quilos de més.

Algunes claus per començar el 2021 de la manera més saludable possible i recuperar el vostre pes normal són els següents:

  • Sovint quan es guanya pes durant les vacances, és perquè es mengen aliments més dolços de l’habitual i en més quantitat. Si aquest és el cas, heu de reduir dràsticament la ingesta de sucre per aconseguir desintoxicar el cos i perdre ràpidament els quilos acumulats.

  • Per assegurar-vos que manteniu una dieta equilibrada i que mengeu tots els nutrients que l’organisme necessita, és bo que us cuineu vosaltres mateixos. D’aquesta manera, s’evitaran tots els sucres afegits i greixos saturats dels menjars preparats i podreu prioritzar la ingesta de productes frescos com les fruites i les verdures.

  • Per baixar de pes en bones condicions, penseu també en tornar a fer esport. Recuperareu el vostre pes saludable si un cop torneu a la rutina seguiu amb la vostra activitat física habitual.

Una bona manera d’assegurar-vos que esteu mantenint un estil de vida saludable és mitjançant el rellotge smartwatch Jocca, que si no us l’han portat els reis, podeu venir-lo a buscar a la farmàcia!

Es tracta d’un rellotge que és capaç de monitorar de manera contínua el pols les 24 hores del dia i també la duració i la intensitat de l’activitat física. Se n’encarrega de mesurar la distància que es recorre cada dia. A més, també permet avaluar la qualitat del son mitjançant l’estudi de la seva duració, el nombre d’hores desperts, la qualitat i altres factors.

Tenint tot això en compte doncs, és normal que el mes de desembre guanyem algun quilet de més tot i així, amb aquests senzills consells aconseguirem eliminar el pes que hem agafat durant el Nadal i aconseguirem començar l’any nou de la manera més saludable possible.

Recent Posts

Deixa un comentari