Responsable: MERCÈ BADIA CLAVERA, és el responsable del tractament de les dades personals dels nostres clients i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (EU) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPE), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament.

Finalitat del tractament: Prestació de serveis relacionats amb Comerç

Legitimació: per consentiment de l’interessat

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quant jo no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

Destinataris: les dades no se cediran a tercers excepte quan sigui necessari per a la prestació del servei contractat o quan existeixi una obligació legal al respecte. MERCÈ BADIA CLAVERA, cedirà dades personals a terceres parts. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals. Els proveïdors de servei extern amb els quals MERCÈ BADIA CLAVERA treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents. No obstant això, no usaran aquesta informació per a finalitats pròpies o per a la cessió a tercers.

Drets que assisteixen a l’interessat: 

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets

Titular: MERCÈ BADIA CLAVERA 

N.I.F.: 43716652T

Domicili social: carrer Prat de la Riba, 91 – 25004 – Lleida – LLEIDA, Lleida

E-mail: mercebadia@farmactiva.es

Telèfon: 973232917