Prevenir la caiguda del cabell després de l’estiu

Bon dia a tots!!

Al post d’avui us parlarem de com prevenir la caiguda del cabell després de l’estiu, ja que és una època en què el cabell està més exposat als factors externs com ara el sol, el cloro, la sal marina, etc.

Hem de tenir en compte que la sequedat, la pèrdua de volum o la falta de brillantor ens indiquen la necessitat d’un tractament que reforci el cabell.

A més a més, l’alimentació deficient, amb poques vitamines i minerals, també afecta l’estat del cabell debilitant-lo i trencant-lo amb més facilitat.

Així doncs, hem de reconèixer quin tipus de cabell tenim, per tal de seguir un tractament o bé un altre. En aquests tractaments s’hi poden incloure les mascaretes nutritives o ampolles per enfortir el cabell des de l’arrel.

El cabell en homes i dones
Els homes i les dones presenten diferències pel que fa a la caiguda del cabell.

En el cas dels homes, la pèrdua acostuma a tenir en compte un component d’hormona i d’herència genètica.

En les dones, els motius principals poden ser desajustos hormonals, com per exemple en el cas de l’embaràs, la utilització de tints o productes químics, que debiliten el cabell o els nivells d’estrès alts.

¿Com pal·liar la caiguda?

Si el cabell està molt dèbil, podem utilitzar sèrums fortificants i locions capil·lars nutritives.

També a l’hora de rentar-se el cabell s’ha de tenir en compte el tipus de cabell i escollir un xampú adient per a cada tipus.En assecar-lo, és millor no fregar-lo amb la tovallola molta estona, evitar assecadors d’aire calent i apostar per eixugar-se el cabell a l’aire lliure.

Finalment, per tenir un cabell sa i fort, us recomanen seguir una dieta rica en vitamines i minerals. Aquesta dieta ha de contenir fruites, verdures, cereals integrals i peix.

Si teniu cap dubte sobre quins productes necessiteu per combatre la caiguda, ens podeu visitar a la nostra farmàcia i us aconsellarem.

Us esperem!

Recent Posts

Deixa un comentari