Propietats dels productes de Caldes de Boín In your skin

Les excepcionals propietats de les aigües mineromedicinals de Caldes de Boí ara arriben a la teva pell amb Caldes de Boí In your skin.

Es tracta d’una gamma dermatològica termal que el seu actiu principal és l’aigua mil·lenària, única a oligoelements i minerals. Les seves formulacions són adequades per a tot tipus de pells i especialment les més sensibles. Preservant la puresa de l’actiu principal, l’aigua mineromedicinal, s’afegeixen altres actius respectuosos amb la pell i el medi ambient. Utilitza un tipus d’envàs especial: un pot amb un compartiment estanc, que protegeix la fórmula de les impureses externes, millorant així la vida útil de les cremes i preservant l’actiu mil·lenari de l’aigua mineromedicinal. Els dispositius airfree i Airless eviten que les cremes estiguin en contacte amb l’exterior per garantir totalment la seva formulació.

«Caldes de Boí In your skin aporta hidratació, elasticitat, sensació de benestar i confort, té efecte calmant, antioxidant i proporciona lluminositat i fermesa a la pell.»

Les aigües de Caldes de Boí tenen diferent composició química i són utilitzades per les seves propietats terapèutiques des del segle I. Els seus productes estan formulats amb tres aigües mineromedicinals: la de la Font de la Tartera, la de la Font del Bou i la de la Font del Boix. En primer lloc, l’aigua de la Font de la Tartera és rica en minerals, sent el més important el sofre, amb diferents propietats queratolítiques, antioxidants, antiinflamatòries, cicatritzants i antibacterianes. En segon lloc, l’aigua de la Font del Bou és rica en sílice, mineral que forma part de l’estructura de sosteniment de la pell i estimula la síntesi de col·lagen. Té acció antienvelliment, gràcies a l’sílice que estimula la síntesi del teixit conjuntiu per part dels fibroblasts. També té acció hidratant gràcies als seus oligoelements i cations de calci, magnesi i sodi, hidrata en profunditat, millora la descamació, la sequedat facial i corporal i els estats hiperseborreicos, guanyant més densitat a la pell que perd àcid hialurònic amb l’edat. A més té acció rejovenidora i protectora per la seva mineralització feble, aportant propietats calmants i desensibilitzants, protegint-la del mal diari provocat per l’estrès quotidià i les condicions de clima extrem. Finalment l’aigua de la Font del Boix té propietats calmants, desensibilitzants i protectores gràcies als oligoelements i de la feble mineralització. A més, disminueix la sensació de picor, aportant frescor, suavitat i benestar.

Caldes de Boí In your skin consta d’una gamma de 9 productes:

* Good Day cream:

Hidrata i proporciona energia a la teva pell, gràcies a l’aigua de la deu de la Font del Bou, enriquida en sodi i magnesi. Conté àcid hialurònic que dóna fermesa, aconseguint un efecte ansietat i l’Pacifeel ™, un ingredient actiu d’origen vegetal, que calma i aporta sensació de confort. El magnesi estimula el metabolisme cel·lular i proporciona una aportació energètica. És beneficiós per regenerar la pell, augmenta la hidratació cel·lular, elimina els signes de l’edat i inhibeix les substàncies que degraden l’elastina. El Pacifeel ™ redueix visiblement l’enrogiment de la pell. L’àcid hialurònic manté la pell hidratada, reconstitueix les fibres que sostenen els teixits de la pell, proporciona fermesa i atenua les arrugues.

* Good Night cream:

Actua durant el descans de la pell perquè desperti rejovenida i recuperada, gràcies a la seva fórmula d’hidratació profunda, en base a l’aigua de la Font del Bou, enriquida amb calci i silici, a Essenskin que aporta densitat, fermesa, elasticitat i suavitat, Matrixyl que estimula la proliferació de les proteïnes de col·lagen, i a l’acció antioxidant i rejovenidora de les vitamines A i E.El Matrixyl són pèptids que estimulen la síntesi de col·lagen i elastina, amb efecte rellevador d’arrugues.

El Essenskin es compon de calci de calci i aminoàcids essencials. Restaura la composició de la pell juntament amb les seves propietats, recuperant aquesta la densitat, elasticitat, fermesa i suavitat.

La vitamina A té una acció regeneradora cel·lular i manté la hidratació i elasticitat, contribuint a allisar la dermis i ajuda a crear pigments que combaten els símptomes de l’edat, afavorint la producció de col·lagen. La vitamina E és un poderós antioxidant natural, elimina les toxines del cos i neutralitza els radicals lliures responsables de l’oxidació, que és el que produeix danys a nivell cel·lular. Per això retarda l’envelliment i millora l’absorció de vitamina A.

* Bye Bye Make-up Mouse desmaquilladora:

És una mousse desmaquilladora per a la neteja profunda de les impureses acumulades durant el dia, aportant a la pell suavitat i confort, elasticitat i aspecte vellutat gràcies a l’aigua mineromedicinal de la Font del Bou. Està enriquida amb magnesi, que augmenta la hidratació de les cèl·lules i inhibeix les substàncies que degraden l’elastina, i el calci, regulador de la permeabilitat de les membranes cel·lulars. A més l’extracte de camamilla i el bisabolol tenen propietats calmants i desensibilitzants i restauren l’equilibri de la pell irritada o sensible i alleuja el dolor.

És rica en vitamina E, redueix els capil·lars i els porus i les seves propietats antisèptiques destrueixen els bacteris. L’extracte de Edelweiss un aspecte més jove i lluminós. Atenua els signes d’envelliment gràcies a les seves propietats hidratants i antioxidants.

Els tensioactius són substàncies amb propietats humectants, escumants i detergents que permeten penetrar més fàcilment en els porus i fissures, descomponent les impureses i partícules de greix per a una neteja eficaç.

El bisabolol és desensibilitzant, calmant i antiinflamatori. Té acció suavitzant i emol·lient, protegint la pell dels radicals lliures, restaurant la sensació de benestar cutani.

La pell recupera el seu benestar gràcies a l’aigua miner medicinal de la Font del Bou, tractada amb sodi, calci i magnesi, que hidrata i aporta una sensació vellutada. Amb PHYTOSAN K, estimula la síntesi dels components de la matriu extracel·lular i proporciona fotoprotecció integral. És ideal per a la cura de la pell estressada, contrarestant l’envelliment prematur induït pels raigs UV.

El Calmosensine ajuda a la relaxació muscular, alleuja la tensió per ajudar a prevenir l’aparició d’arrugues i línies d’expressió. També conté bisabolol i extracte de Edelweiss. La seva textura gel penetra a la pell de forma més eficaç.

*360º for Men cream:

Després de l’afaitat, l’aigua mineromedicinal de la Font del Bou, gràcies a que està enriquida en òxid de zinc, evita les irritacions i alleuja els petits talls i inflamacions, i el sodi, calci i magnesi també agregats a l’aigua, aporten hidratació i suavitat .

El PHYTOSAN K renova la pell estressada i juntament amb l’extracte de Edelweiss contribueix a disminuir els efectes de l’envelliment i manté la lluminositat per les seves propietats hidratants i antioxidants.

El Affipore és un agent reductor de la secreció sebàcia, difuminant els porus i suavitzant les brillantors de la pell.

* T3 Oil emulsió:

Té poder reparador i extra hidratant i està indicat per a les zones seques i extraseques  del cos. Conté tres olis naturals, oli de Neem, d’Argan i d’oliva, en textura d’emulsió, rics en vitamina E i elements antioxidants que impedeixen l’envelliment de la pell.

L’aigua de la Font del Bou, la urea i l’àcid hialurònic aporten suavitat i hidratació profunda.

L’àcid hialurònic és una substància natural de la pell, que disminueix amb l’edat, i amb ella la seva capacitat de retenir aigua. Per això és molt important l’aportació extern d’aquesta substància, per mantenir la pell hidratada i reconstituir les fibres que sostenen els teixits de la pell, proporcionant fermesa i suavitat gràcies a la lubrificació de les fibres de col·lagen, atenuant les arrugues.

La urea és un dels actius hidratants més eficaços i actua impedint la pèrdua d’aigua a través de la pell. També pot actuar sobre les cèl·lules mortes promovent la seva descamació, disminuint l’engrossiment de la capa exterior de la pell en zones extraseques.

L’oli de Neem disminueix la cremor i el dolor, reduint la crosta i l’enrogiment, els èczemes i l’erupció de la pell, cicatritzant i desinfectant les zones danyades.

L’oli d’Oliva conté gran quantitat de vitamina, fenols i altres substàncies antioxidants que protegeixen dels radicals lliures i retarden l’envelliment.

L’oli d’argània té també una gran quantitat de vitamina E i àcids grassos essencials (oleic i linolènic). Restaura l’epidermis formant una pel·lícula protectora. Suavitza, hidrata, estimula l’oxigenació i protegeix la pell d’agressions externes aportant elasticitat.

* Thermal Water Aigua termal per a pells sensibles:

És un complement essencial per mantenir la pell hidratada, especialment en els mesos més secs i calorosos. Conté aigua mineromedicinal de la Font del Boix, que té propietats calmants, desensivilizants i protectores gràcies als oligoelements i de la feble mineralització.

* Thermal Water + Aigua termal pells desvitalitzades.

Thermal Water és rica en minerals i oligoelements. Té acció regeneradora, hidratant i rejovenidora. Gràcies a la concentració rica en sílice i l’aportació extra de silici en la seva composició és primordial per estimular la síntesi de teixit de sosteniment, atenuant les arrugues. Els oligoelements juntament amb el calci i el magnesi, aporten una hidratació en profunditat de la pell.

* Sulphaterm:

És un fang termal terapèutic, especialment indicat per a plaques localitzades de psoriasi, dermatitis atòpica, dermatitis seborreica, acne, cicatrius, hidrosadenitis i fol·liculitis. També serveix com mascareta antioxidant i regeneradora antiedat facial, efectuant un peeling que disminueix les arrugues, rejoveneix i hidrata la pell, regulant la secreció de greix i proporcionant consistència i lluminositat a la cara.

Els actius que conté és aigua mineromedicinal sulfurada de la Font de la Tartera, algues sulfuraries i argila. Conté sofre que té propietats queratolítiques, antioxidants, antiinflamatòries, cicatritzants i antibacterianes.

Les algues sulfuraries aporten proteïnes i lípids essencials per restaurar la pell i mantenir-la hidratada. L’argila s’utilitza per obtenir el fang, que amb la seva textura untuosa i suau, proporciona una agradable sensació a la pell.

Recent Posts

Deixa un comentari