Saps com desintoxicar el fetge amb productes detox? Prova els productes que et recomanem!

El fetge és un dels òrgans més importants del nostre cos, ja que és l’encarregat de depurar la sang, eliminar les toxines, digerir les grasses i conservar els nutrients vitamínics, minerals i sucres que ingerim. Com ja et deus imaginar, per tenir bona salut és essencial que el fetge es trobi en condicions òptimes i que funcioni correctament. És per això que en aquest post et parlarem de dos productes que t’ajudaran a depurar el fetge de forma natural i a eliminar l’acumulació de toxines que poden influir de manera negativa en el teu cos. 

  • Epa Biodetox (Bipôle)

Aquest complement nutricional actua directament al sistema digestiu. D’una part, aquest producte detox afavoreix la neteja del fetge drenant els residus tòxics que s’acumulen a la part de la vesícula i del fetge i depurant tot l’organisme. 

Com ho fa? Doncs gràcies al seu efecte estimulador d’enzims de desintoxicació hepàtica, al seu efecte colerètic i colagog que es troba en els dos ingredients principals d’origen ecològic: el rave negre i l’oli essencial de camamilla romana. 

  • Rave negre: Juntament amb el card marià i la carxofa, aquesta hortalissa té unes propietats hepatoprotectores, antioxidants i regeneradores que eliminen el greix hepàtic. 
  • Oli essencial de camamilla romana: Aquest ingredient facilita tot el procés digestiu, eliminant també els gasos i l’excessiva dilatació abdominal. 

Com me’l prenc? El complement Epa Biodetox ve amb una presentació de 20 ampolles, de les quals te n’has de prendre d’una a tres per dia, abans d’esmorzar, dinar o sopar.   

  • Bitransamin 

Com l’Epa Biodetox, aquest producte de la casa Dietéticos Intersa és un gran aliat per a la depuració natural del fetge. Els ingredients principals d’aquestes càpsules són el rave negre, la carxofa, el card marià i desmodium. 

Com me’l prenc? Recomanem prendre entre una i tres càpsules al dia, sempre acompanyades d’un bon àpat ric i saludable.

Com has pogut veure en aquest article, desintoxicar el fetge amb productes bio és molt més fàcil del que et penses.  No dubtis en preguntar a la farmàcia tots els dubtes que tinguis!

Recent Posts

Deixa un comentari