SULPHATERM El fang termal terapèutic de Caldes de Boí in your skin.

Al Balneari de Caldes de Boí han desenvolupat un fang únic a partir de l’aigua mineromedicinal sulfurada, procedent de la Font de la Tartera i rica en diversos minerals (Ca, Mg, Si, S, etc.). El S (sofre) és el més important perquè té diferents propietats: queratolítiques, antioxidants, antiinflamatòries, cicatritzants i antibacterianes.
La part líquida del fang representa el 85% i l’altre 15% és la part sòlida. Està composta per les algues sulfures, que aporten proteïnes i lípids essencials per restaurar la pell i mantenir-la hidratada, per argila, que s’utilitza per obtenir el fang. Té una textura suau i untuosa, proporcionant una agradable sensació a la pell.

Sulphaterm s’utilitza en tractaments de patologies dermatològiques com: plaques psoriàsiques lleus i moderades localitzades (Psoriasis invertida, psoriasis palmo-plantar, etc.), dermatitis seborreica, dermatitis atòpica, acne, cicatrius post quirúrgiques, cicatrius per cremades. També s ‘utilitza en el món de l’estètica com a mascareta antioxidant i regeneradora anti-edat.

Els objectius de la teràpia amb Sulphaterm són: millorar el curs de la simptomatologia de la patologia, limitar els efectes secundaris d’altres tractaments, reduir inflamació cutània, disminuir el prurit, etc.

En tractaments de patologies dermatològiques s’aplica una capa de 2-3 mm de gruix sobre la superfície de la pell. Després, cal esbandir i hidratar la pell amb una emulsió.

La placa psoriàsica: 1 cop al dia durant 10 minuts. Després, hidratar amb Tᶾ Oil Emulsió.

La dermatitis seborreica: 2 – 3 cops per setmana i deixar actuar durant 10 minuts.

La dermatitis atòpica (plecs): 1 cop al dia durant 10 minuts.

L’acné: dies alterns i deixar actuar 20 minuts.

A més, Sulphaterm també s’utilitza per artrosi. Per ser altament sulfurat I tenir una alta capacitat de retenció de la calor, es pot aplicar a les articulacions afectades.

En tractament estètic: aplicar un cop a la setmana una capa de 2-3 mm de gruix sobre la
superfície de la pell i deixar actuar durant 10 minuts. Esbandir i hidratar la pell amb Good Day Cream o Skin Cure Sèrum gel.

Recent Posts

Deixa un comentari