Tinguis cura dels peus i llueix talons aquesta primavera

Benvingut de nou al nostre bloc,

Arriba el bon temps, comencem a llevar-nos roba i també deixem enrere mesos de botes i calçat tancat.

No hi ha dubte que el millor per arribar amb uns peus bonics a la primavera és cuidar-los i acaronar-los durant tot l’hivern. La hidratació específica és una cosa que si portem rigorosament durant els mesos de fred, ho agraïm quan toca ensenyar peus.

També sabem per experiència que a moltes persones els costa mantenir aquestes rutines i durant l’hivern ens dóna una mica més de mandra.

Per això des de Farmàcia Mercè Badia hem elaborat una petita llista per evitar les dureses i lluir peus quan arriba la caloreta.

1- Utilitza un calçat adequat i de materials saludables. Intenta utilitzar calçat còmode, que s’adapti als teus peus, que sigui flexible i que siguin lleugers. Això evités frecs innecessaris per a la pell dels teus peus. El material també és molt important, evita materials sintètics i que no transpiren.

2- Higiene diària adequada. A l’hora de la dutxa és recomanable exfoliar els peus amb un suau massatge o utilitzar una llima. Intenta prendre-ho com un costum.

3- Hidratació diària. De vegades realitzem la hidratació corporal i ens passa per alt hidratar els nostres peus, intenta no oblidar-los i aplica cremes específiques per a la zona. Disposem de les millors cremes formulades per hidratar i evitar les dureses, no dubtis a consultar-nos.

4- Mitjons de fibres naturals per cuidar la pell dels peus. Allunya’t de materials sintètics, ja que afavoreixen més els frecs, sudoració, sequedat…

Ja has preparat els teus peus per la primavera? Escriu un comentari i explica’ns el teu producte favorit.

Si necessites qualsevol consell o producte per cuidar dels teus peus aquesta primavera, visita la nostra farmàcia i t’assessorarem encantades.

Gràcies per llegir-nos!

Recommended Posts

Deixa un comentari